STIEL Terschelling
  • Stiel Terschelling

Veelgestelde vragen

Meer weten over:
betalen - locatie - parkeren - linnengoed - kindermeubilair - wifi - supermarkt & pin - e-auto - max. aantal personen - leeftijd - roken - huisdieren


Betalen:

Hoe werkt de betaling?

Na ontvangst van de huurovereenkomst, die u per mail ontvangt, moet u 50% van de huurprijs betalen. De resterende 50% betaalt u uiterlijk vier weken voor aankomst.

Moet ik borg betalen?

Ja. De borg voor STIEL I is vastgesteld op € 200 en voor STIEL II op € 300. Deze wordt, indien er geen schade of buitensporige vervuiling is ontstaan, binnen een week na vertrek weer aan u teruggestort.

Locatie:

Hoe komen we op Terschelling?

U kunt de veerboot nemen van Rederij Doeksen met vertrek vanuit Harlingen. Neemt u een eigen auto mee? Boek dan op tijd uw oveertocht.

Waar ligt Vakantiehuis Stiel?

Stiel I en II zijn gelegen in het dorpje Lies aan de oostzijde van Terschelling. Auto: Vanaf de haven neemt u de hoofdweg in oostelijke richting, na ongeveer 9 km bevindt zich het huis aan de rechterkant. Bus: Neem vanaf de haven de bus richting Oosterend tot aan halte De Walvisvaarder, het is dan nog 100 meter doorlopen tot aan het huis. Fiets: Dezelfde route als de auto. Als u fietsen huurt, kunt u de bagage laten bezorgen door de fietsverhuurder.

Adres: Lies 36, 8895 KT Terschelling-Lies (Google Maps)


Parkeren:

Is er parkeergelegenheid?

Achter het vakantiehuis zijn eigen parkeerplaatsen aanwezig.

Linnengoed:

Is er bedlinnen aanwezig?

De bedden zijn bij aankomst voor u opgemaakt.

Zijn er handdoeken aanwezig?

Handdoekpakketten zijn optioneel te huur. Badlinnen is 5 euro per set, bestaande uit 2 handdoeken, 1 douchelaken en 1 strandlaken. Strandlakens zijn beschikbaar van mei tot september.

Kinderbed en kinderstoel:

Is er een kinderbed en kinderstoel aanwezig?

Er is een campingbedje aanwezig, deze is voorzien van beddengoed. Een kinderstoel is aanwezig. Voor het gebruik van het campingbedje en de kinderstoel worden geen extra kosten gerekend.

Wifi:

Is er internetverbinding?

U kunt vrij gebruik maken van wifi in en om het huis.

Supermarkt / PIN:

Is er een supermarkt / pinautomaat in de buurt?

Is er een supermarkt/pinautomaat in de buurt? De supermarkt (Spar) bevindt zich op 240 meter. U kunt uw boodschappen bestellen via de site van de Spar, zodat bij aankomst uw koelkast in STIEL al gevuld is en u direct kunt genieten van uw vakantie. In de Spar bevindt zich tevens een pinautomaat.

Oplaadpunt elektrische auto:

Is er een oplaadpunt voor een elektrische auto aanwezig?

Laadpalen voor het opladen van uw elektrische auto bevinden zich op de parkeerplaats van de Spar supermarkt op 240 meter van het huis.

Aantal personen:

Mogen er meer dan het vermelde aantal personen in STIEL verblijven?

Op aanvraag is dit in uitzonderlijke gevallen mogelijk. Afhankelijk van de samenstelling van de groep en enkel in overleg met ons. Iedere aanvraag wordt apart bekeken en eventuele extra kosten zullen op dat moment aan u worden overlegd. Een baby als extra persoon in het campingbedje is toegestaan. ( STIEL I is ingericht voor 8-personen en STIEL II voor 12 personen. )

Leeftijd:

Hoe oud moet je zijn om Stiel te mogen huren?

De hoofdhuurder dient minimaal 25 jaar of ouder te zijn. STIEL is niet geschikt voor jongerengroepen.

Roken:

Mag er gerookt worden in het vakantiehuis?

Nee, het huis is rookvrij.

Huisdieren:

Mag ik mijn huisdier / hond meenemen?

Huisdieren zijn alleen in overleg toegestaan. Het gebruik van een bench is verplicht. Optioneel is een bench bij ons ook te huur.